Ücretsiz Spor Okulları Yaşasın!

1996 yılında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Ücretsiz Spor Okulları Komisyonu tarafından başlatılan ” Ücretsiz Spor Okulları ” (ÜSO) projesi spor yapma olanağı bulamayan çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Aster Tekstil olarak her sene ÜSO projesine yaptırdığımız şort ve t-shirtlerle küçük bir katkı sağlamaktan mutluyuz.


 

TMOK ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI 18. Geleneksel ÜSO İstanbul Spor Şenliği 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü İstanbul’da binlerce çocuğun katılımıyla yapıldı.
CİMCİME JİMNASTİK gösteri gurubunun ve ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN sergilediği muhteşem RITM grubunun performansı ile başlayan şenlik EĞLENCELİ ATLETİZM, MİNİ VOLEYBOLL, VOLEYBOL VE BASKETBOL müsabakalarıyla devam etti.

ÜSO Komisyonu olarak amacımız; sadece spor yaptırmak değil, spor ile birlikte dostluğun, arkadaşlığın ve paylaşmanın önemini, kaybetmenin kazanmak kadar sporun kuralı olduğunu, kazanını tebrik etmek gerektiğini çocuklarımıza öğretmek…

Bu düşünceden hareketle ÜSO Komisyonun amacına uygun ve FAİR PLAY kuralları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, ayrıca çocuklarımızın kazanma hırsının asla arkadaşlık ve dostluğun önüne geçmediğini görmek bizi gerçekten çok mutlu etti. Öğrencilerimize bu sağduyulu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Son beş seneden beri bu projeye destek veren ve bizleri bu yolda yalnız bırakmayarak çocuklarımızın turnuva t-shirt ve şortlarını hediye eden ASTER TEKSTİL’e çocuklarımız adına canı gönülden teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

29.05.2013
Suzan KUM
TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ
ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI KOMİSYONU
Olimpiyatevi, 34158 Ataköy – İSTANBUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *